Wat drijft

gustaaf?

We ontsnappen allemaal graag aan onze dagelijkse routine. Zoals Alice naar Wonderland of Peter Pan naar Neverland. Gustaaf is zijn jeugdige verwondering voor de wereld nooit kwijtgeraakt en deelt die graag met jou.

Er staat bezoekers een verrassende beleving te wachten. In een wereld van 2000m² halen uitdagende klimroutes en kunst je uit je dagelijkse sleur. Want Gustaaf gelooft dat iedere uitdaging kunst is. Wat die uitdaging inhoudt, dat is voor jou persoonlijk. Net zoals jouw smaak. Dat je na jouw bezoek toch weer een tikkeltje anders naar jouw leefwereld kijkt, dat is voor iedereen gelijk.

pana5841

Wat is een boulderhal?

Boulderen is een vorm van klimmen. In essentie is het puzzelen met je lichaam. Zeker, je wordt er sterk, slim en lenig van, maar daarnaast is het vooral een kans om je hoofd eens helemaal leeg te maken. Gustaaf biedt je klimroutes in alle vormen, maten. Verwacht geen kille sporthal, maar een warme, mooie en creatieve plek waar iedereen welkom is. 

Daarvoor moet je niet per se willen klimmen. Gustaafs vrienden verwelkomen je even graag voor een warme koffie en een gezellige babbel in de foodcorner. En vraag ons gerust naar alle kleine plekjes van verwondering die je kan vinden in het gebouw. Om een deel van die plekjes te ontdekken, zal je dan toch je stoute klimschoenen moeten aantrekken.

pana5849
Boulder1

De gezichten achter gustaaf

Gustaaf werd opgericht door Peter Schildermans en Jan Larosse. Beiden hebben zij een passie voor de klimsport.

Peter

Peter Schildermans

Deze jonge vos is Gustaafs hart en handen.
Peter is de bezieler van Gustaaf.

Peter maakte van zijn droom werkelijkheid. Vanuit zijn klimervaring, passie en creativiteit bedacht en ontwikkelde hij het concept en de branding van Gustaaf. In team Gustaaf zal hij ook als bestuurder de dagelijkse werking en de front-office van de boulderhal op zich nemen.

foto jan larosse website vierkant

Jan Larosse

Deze ervaren vos heeft al wat jaren op de teller staan en is Gustaafs brein.

Tijdens de uitwerking van het concept Gustaaf zorgt Jan voor de nodige ervaring en technische kennis voor de bouw van de boulderhal. In team Gustaaf zal hij als bestuurder zijn ervaring gebruiken in de back-office van Gustaaf.

Scroll naar boven