Previous slide
Next slide

Samenwerken Genieten Plezier maken Banden smeden Verbinden

Ga met je sportclub een spannende uitdaging aan

Beleef met je sportclub een nieuwe
ervaring
bij gustaaf klimt

Een sportactiviteit bij gustaaf, een echte beleving.

Wil je jouw team een unieke sportervaring bieden en samen nieuwe uitdagingen aangaan? Bij Gustaaf Klimt kunnen jullie als sportclub letterlijk nieuwe hoogtes bereiken. Of je nu op zoek bent naar een afwisseling van jullie normale training, een manier om het team op een andere manier te leren kennen, of simpelweg naar een spannende teambuilding-activiteit, klimmen biedt een uitdaging die anders is dan welke sport ook.

Onze klimactiviteiten testen niet alleen de fysieke vaardigheden van je team, maar ook hun samenwerking, focus en doorzettingsvermogen. Of jullie nu voetballers, zwemmers of tennissers zijn, bij Gustaaf Klimt worden jullie uitgedaagd op manieren die je in je eigen sport misschien nog niet bent tegengekomen. Onze activiteiten zijn afgestemd op verschillende niveaus, zodat elk teamlid op zijn eigen tempo kan deelnemen.

Na een dag vol actie en avontuur zal je team sterker en hechter dan ooit terugkeren. Een perfecte manier om de teamgeest te versterken en nieuwe energie op te doen!

Play

Onze meest populaire formule. Ideaal voor een teambuilding, groepsuitstap of kampactiviteit. De deelnemers mogen 2u lang vrij klimmen. Als begeleider van de groep klim je gratis.

Play


Inbegrepen:
• Korte introductie waarin je alles leert om zelfstandig te klimmen
• Set klimschoentjes
• De begeleider klimt gratis mee


Aantal personen: min 10 en max 100
Ruime parking op locatie.


Duur: 2u


Wanneer: elke dag van 9u tot 18u

8,- p.p.
Boek dit arrangement

Learn

Klimmen maakt je geest vrij. In deze teambuilding zorgt onze begeleider daar voor. Dat is een garantie. Hij neemt jouw team mee naar de mooiste parels in de klimzaal, hij zorgt voor leuke uitdagingen op ieder niveau en toont je waarom boulderen zo fun is. Dit is de perfecte shot adrenaline voor jouw team.

Learn


Inbegrepen:
• 60’ professionele begeleiding door onze trainers
• Set klimschoentjes
• Gratis drankje in onze mooie wonderbar
• De begeleider klimt gratis mee


Aantal personen: min 10 en max 60
Ruime parking op locatie.


Duur: 2u


Wanneer: elke dag van 9u tot 18u

13,- p.p.
Boek dit arrangement
gustaaf fietsverhuur

Fietsverhuur


We beschikken bij Gustaaf over elektrische fietsen waarmee je het groen rond Turnhout kan verkennen. Of met je team snel de verplaatsing naar een andere locatie kan maken.

Aantal personen:
vanaf 5 fietsen te bevestigen door Gustaaf Klimt.
Ruime parking op locatie


Wanneer:
elke dag van 9u tot 22u

30 euro per fiets per dag.

Laat me het aanbod zien voor...