klimmen bij gustaaf

prijzen

Wil je gewoon genieten van een drankje en een hapje en een toffe sfeer zonder te boulderen? Dan ben je meer dan welkom zonder entree te betalen! Nog niet bekend met boulderen? Kom dan naar onze gratis initiatie op vrijdagen van 20:00 tot 21:00 uur.

losse klimbeurt

Volwassenen
€ 12
€ 12
Student
€ 10
€ 10
13 tot 18 jaar
€ 9
€ 9
Kind (-13 jaar)
€ 8

Onder 12 jaar ben je welkom onder begeleiding van een volwassene. Begeleiders betalen natuurlijk niet. Onder 6 jaar kan je genieten van de initiatiewand, maar vragen we nog eventjes uit de grote zaal te blijven.

€ 8
10 beurtenkaart
€ 110
€ 110

Het reserveren van een klimbeurt is niet verplicht, je kan ook gewoon bij ons binnenlopen om te boulderen. Kom je voor het eerst? Dan is het wel fijn je eerste klimbeurt via ons boekingsysteem te reserveren zodat wij jouw gegevens reeds hebben kunnen verwerken. Reserveren garandeert jouw klimplekje en een vlotte doorgang voor iedereen.

abonnementen

6 mnd.
€ 300
€ 300
12 mnd.
€ 500
€ 500
12 mnd. (student)
€ 400
€ 400
12 mnd. (-18 jaar)
€ 280
€ 280
12 mnd. (-13 jaar)
€ 200
€ 200
nieuwjaar 3 klimzalen website 09
3 VOOR DE PRIJS VAN 1!

JAARABONNEMENTEN

VOORTAAN GELDIG IN 3 KLIMZALEN!

Goed nieuws! Voortaan kun jij met jouw jaarabonnement óók klimmen in deze klimzalen:

GUSTAAF KLIMT | TURNHOUT
ALPAMAYO KLIMCENTRUM |
BERINGEN
KLIMZAAL OLYMPIA |
HASSELT

3 voor de prijs van 1 dus!

Iedere vrijdag van 20:00 tot 21:00

Gratis initiatieles boulderen

Wil je gewoon wat meer uitleg omdat je graag wilt leren boulderen? Dan krijg je elke vrijdag om 20u bij aankoop van je klimbeurt (€ 11) gratis een initiatie. Daarvoor moet je gewoon even een plaatsje boeken. De klimbeurt mag je ook ter plaatse betalen.
cadeaubon gustaaf

onze gustaaf cadeaubon

Wie is er binnenkort jarig? Geslaagd? Of simpelweg een kanjer? Met de Gustaaf-cadeaubon kun jij nu een wel heel uitdagend cadeau geven ;-)! Je koopt de cadeaubon eenvoudig online of vraag ernaar bij onze Gustaaf-crew. 

what the faq

veelgestelde vragen

Het reserveren van een klimbeurt is niet verplicht, je kan ook gewoon bij ons binnenlopen om te boulderen. Kom je voor het eerst? Dan is het wel fijn je eerste klimbeurt via ons boekingsysteem te reserveren zodat wij jouw gegevens reeds hebben kunnen verwerken. Reserveren garandeert jouw klimplekje en een vlotte doorgang voor iedereen.

Via onze club planner vind je heel ons beschikbare aanbod. Reserveren kan via onze website of via onze club planner app.

Appstore
Playstore

Onbeperkt binnen en buiten boulderen op boulders die wekelijks vernieuwd worden. Vrienden die niet willen of kunnen boulderen? Geen probleem! Zij kunnen jouw klimkunsten bewonderen tijdens een drankje op ons gezellige terras of onze bar.

Ja, dat kan voor € 4,- kun jij echte klimschoenen huren. Vanaf maat 31 tot en met 46.

Wie is er binnenkort jarig? Geslaagd? Of simpelweg een kanjer? Met de Gustaaf-cadeaubon kun jij nu een wel heel uitdagend cadeau geven ;-)! Je kan de cadeaukaart online aankopen of vraag ernaar bij onze Gustaaf-crew. 

Dat kan. Zowel de vooringang als het terras zijn toegankelijk met een rolstoel. Een invalidetoilet is aanwezig. 

Jazeker. Onze kleedkamers staan weer wel helemaal klaar voor jou. We blijven de regels ivm corona natuurlijk wel volgen.

Wanneer je een klimbeurt reserveert op vrijdag om 20.00 uur krijg je daar een gratis initiatie bij. Tijdens dit initiatie-uur krijg je een kijkje in de wereld van het boulderen, maken we je wegwijs in de klimzaal en vertellen we je alles omtrent veilig klimmen (inclusief springen en vallen ;-). Ons doel is om je eerste kennismaking met boulderen (en Gustaaf) zo leuk en comfortabel mogelijk te maken. Klimschoenen kun je gewoon bij ons huren. 

Meld je wel even aan voor de initiatie via deze link

Vanaf september starten we met onze trainingen voor de jeugd. In tussentijd organiseert Gustaaf in de zomer wel nog klimkampen. Deze kondigen we aan op onze socials. Voor info en inschrijvingen klik hier.

Vanaf 6 jaar mogen kinderen onder begeleiding op de wanden. Voor ieders veiligheid vragen we je om op te letten dat kinderen niet onder de klimmers doorlopen of door de zaal gaan rennen. Kinderen onder de 6 jaar mogen zich vermaken bij onze initiatiewand (te herkennen aan de lichtgrijze valmat). Vanaf 12 jaar kunnen kinderen klimmen zonder begeleiding. 

Ben je met jouw klas, bedrijf of club nog op zoek naar een activiteit? Mail dan even naar hallo@gustaafklimt.be. Dan doet Gustaaf een voorstel op basis van jouw wensen. Hoe we zo’n activiteit normaal aanpakken, vind je hier terug.

Gezellig! Op ons buitenterras zijn papegaaien, giraffen en honden welkom. Zorg dat jouw hond wel is aangelijnd. Je kunt het personeel vragen om een hondenbak met water. (Alleen een honden-sitter hebben we helaas niet dus we vragen je wel om ze zelf in de gaten te houden).  

Scroll naar boven