Jouw perfecte bijeenkomst in Turnhout

Zaalverhuur

Wil je een zaal huren in Turnhout? Onze veelzijdige ruimtes bieden een speelveld voor je verbeelding, waar creativiteit bloeit en verwondering tot leven komt. Of je nu op zoek bent naar een intieme setting voor een lezing, een bruisende locatie voor een receptie, of een inspirerende omgeving voor een vergadering. Bij ons vind je precies wat je nodig hebt.

Wie een zaal huurt bij Gustaaf, mag rekenen op:

  • Een ruime gratis parking
  • Flipchart
  • HD presentatieschermen met wifi en HDMI-aansluiting
  • Opstelling van tafels en stoelen naar wens
  • Koffie, thee en tafelwater in de zaal
  • Gebruik van onze Wonderbar

Maar dat is niet alles! Zij die een zaal huren, krijgen meer dan alleen vier muren. Laat je gasten genieten van een culinaire ervaring met onze uitgebreide cateringopties van Atlas Foods en Eeden. Deze lokale partners verzorgen jouw smaakpapillen: van verfijnde hapjes tot heerlijke diners.

En waarom niet een extra dimensie toevoegen aan je bijeenkomst? Combineer je activiteit met een yogasessie voor een rustgevend einde, een klimsessie voor een adrenalinekick, of een teambuildingactiviteit om de banden te versterken. Gustaaf biedt een ruim aanbod aan wonderlijke activiteiten om jouw dag onvergetelijk te maken.

Wil je een zaal huren in Turnhout en ook wat van de stad zien? Met onze elektrische fietsen ben je snel in het centrum of het Turnhoutse Vennengebied.

Bij gustaaf bekijken we het graag vanuit jouw visie. Laat ons je helpen om van je activiteit een onvergetelijke ervaring te maken.