Waar vergaderen voelt als thuiskomen.
Breid je creativiteit uit in onze gezellige ruimte!

Niemann

Welkom bij Niemann, jouw thuis weg van huis voor vergaderingen, workshops en bijeenkomsten. Stap binnen in onze warme en uitnodigende ruimte, waar de sfeer van een woonkamer je omarmt en inspiratie tot leven komt.

Met zijn bescheiden oppervlakte van 36m², is Niemann perfect voor intieme vergaderingen of brainstormsessies met 4 tot 8 personen. Hier kun je de banden versterken, ideeën delen en doelen bereiken in een omgeving die aanvoelt als een verlengstuk van je eigen huis.

Maar vergis je niet, Niemann heeft ook een verrassende veelzijdigheid. Met de mogelijkheid om uit te breiden tot 48m² en ruimte te bieden aan 12 personen, is deze zaal ideaal voor kookworkshops, teambuildingactiviteiten of kleine evenementen. De aanwezigheid van een keuken opent de deuren naar culinaire ontdekkingen en creatieve samenwerkingen.

In Niemann dagen we de grenzen van de realiteit uit met onze unieke inrichting, die speels en inspirerend is. Voel je vrij om je verbeelding de vrije loop te laten en nieuwe wegen te verkennen terwijl je werkt, leert en creëert in deze bijzondere ruimte.

Specificaties

In deze veelzijdige ruimte komen creativiteit en samenkomst tot leven! Van workshops tot intieme congressen en gezellige vergaderingen, hier gebeurt het allemaal. En wanneer de tafels en stoelen aan de kant gaan, transformeert deze ruimte moeiteloos in het perfecte decor voor verkwikkende yogasessies of swingende danslessen. Het is zelfs dé hotspot voor families die een onvergetelijk feest willen organiseren. Hier is alles mogelijk!

  • Als yoga- of dansruimte: max. 12 personen
  • Als vergader- of feestruimte: max. 30 personen
  • Oppervlakte: 96m² 
  • Prijs:
    • Full: 35 euro per uur of 240 euro per dag (incl. tafelwater, koffie, thee, opstelling)
    • Light: 25 euro per uur of 170 euro per dag (zelf op te stellen)