Waar vergaderen voelt als thuiskomen.

ZAAL NIEMANN

Kenmerken

Zaal Niemann geeft je een gezellig, huiselijk gevoel. De zaal is klein of groter te maken. Als kleine zaal, is deze ideaal voor vergadering in klein team of als break out room. Huur je de grotere zaal, dan heb je de ideale ruimte voor een diner of workshop.

 • Oppervlakte: 36m² + 48m²
 • Capaciteit: 8 personen + 12 personen
 • Prijs:
  • Full: 25 euro per uur of 170 euro per dag
   (incl. tafelwater, koffie, thee, opstelling)
  • Light: 20 euro per uur of 135 euro per dag
   (zelf op te stellen)
  • Uitgebreide ruimte:
   Full: +10 euro per uur of + 70 euro per dag
   Light: +5 euro per uur of +35 euro per dag

In deze ruimte komen thuiswerken en vergaderen samen

Welkom bij Niemann, jouw thuis weg van huis voor vergaderingen, workshops en bijeenkomsten. Stap binnen in onze warme en uitnodigende ruimte, waar de sfeer van een woonkamer je omarmt en inspiratie tot leven komt.

Met zijn bescheiden oppervlakte van 36m², is Niemann perfect voor intieme vergaderingen of brainstormsessies met 4 tot 8 personen. Hier kun je de banden versterken, ideeën delen en doelen bereiken in een omgeving die aanvoelt als een verlengstuk van je eigen huis.

Maar vergis je niet, Niemann heeft ook een verrassende veelzijdigheid. Met de mogelijkheid om uit te breiden tot 48m² en ruimte te bieden aan 12 personen, is deze zaal ideaal voor kookworkshops, teambuildingactiviteiten of kleine evenementen. De aanwezigheid van een keuken opent de deuren naar culinaire ontdekkingen en creatieve samenwerkingen.

In Niemann dagen we de grenzen van de realiteit uit met onze unieke inrichting, die speels en inspirerend is. Voel je vrij om je verbeelding de vrije loop te laten en nieuwe wegen te verkennen terwijl je werkt, leert en creëert in deze bijzondere ruimte.