Een veelzijdige ruimte voor inspiratie en samenzijn:
Ontdek, leer, vergader en groei bij ons!

OUIZI

Ontdek OUIZI bij Gustaaf Klimt – jouw veelzijdige ruimte voor inspiratie en creativiteit!

Of je nu op zoek bent naar de perfecte setting voor een workshop, een intieme vergadering, een levendig feest of een ontspannende yogasessie, OUIZI past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

Met een oppervlakte van 96m² biedt OUIZI voldoende ruimte voor diverse activiteiten. Voor yogasessies of danslessen biedt onze ruimte plaats aan maximaal 12 personen, waardoor je de rust en sereniteit kunt vinden die nodig is voor een diepgaande ervaring. Voor vergaderingen of feesten verwelkomen we graag maximaal 30 personen, waardoor er genoeg ruimte is om te brainstormen, te vieren en te verbinden.

Laat je creativiteit de vrije loop in onze veelzijdige ruimte, ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen. Neem contact met ons op en ontdek hoe OUIZI jouw volgende evenement tot leven kan brengen!

Specificaties

In deze veelzijdige ruimte komen creativiteit en samenkomst tot leven! Van workshops tot intieme congressen en gezellige vergaderingen, hier gebeurt het allemaal. En wanneer de tafels en stoelen aan de kant gaan, transformeert deze ruimte moeiteloos in het perfecte decor voor verkwikkende yogasessies of swingende danslessen. Het is zelfs dé hotspot voor families die een onvergetelijk feest willen organiseren. Hier is alles mogelijk!

  • Als yoga- of dansruimte: max. 12 personen
  • Als vergader- of feestruimte: max. 30 personen
  • Oppervlakte: 96m² 
  • Prijs:
    • Full: 35 euro per uur of 240 euro per dag (incl. tafelwater, koffie, thee, opstelling)
    • Light: 25 euro per uur of 170 euro per dag (zelf op te stellen)