Een veelzijdige ruimte voor jouw feest, vergadering of workshop

ZAAL OUIZI

Kenmerken

In deze veelzijdige ruimte komen creativiteit en samenkomst tot leven! Van workshops tot intieme congressen en gezellige vergaderingen, hier gebeurt het allemaal. En wanneer de tafels en stoelen aan de kant gaan, transformeert deze ruimte moeiteloos in het perfecte decor voor verkwikkende yogasessies of swingende danslessen. Het is zelfs dé hotspot voor families die een onvergetelijk feest willen organiseren. Hier is alles mogelijk!

 • Oppervlakte: 96m² 
 • Capaciteit: max. 35 personen
 • Ideaal als: vergaderzaal, workshopruimte, feestzaal
 • Prijs:
  • Full: 35 euro per uur of 240 euro per dag
   (incl. tafelwater, koffie, thee, opstelling)
  • Light: 25 euro per uur of 170 euro per dag
   (zelf op te stellen)

Een veelzijdige ruimte voor inspiratie en samenzijn:
Ontdek, leer, vergader en groei bij ons!

Of je nu op zoek bent naar de perfecte setting voor een workshop, een intieme vergadering of een levendig feest, zaal OUIZI past zich moeiteloos aan aan jouw behoeften. Laat je creativiteit de vrije loop in onze veelzijdige ruimte, ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen.

Boek je deze zaal via de formule “light”, dan bepaal  jij helemaal zelf hoe je de zaal inricht. Ideaal voor personal trainers, dans- of yogalesgevers. Via de formule “full” zetten wij alles voor jou klaar, zodat jij je volop kan focussen op de kern. Ideaal voor vergaderingen en workshops. 

Wie zoekt naar een echt inspirerende beleving kan zaal Ouizi bovendien boeken in combinatie met één van onze heerlijke cateringformules.  Laat je gasten genieten van een culinaire ervaring met onze uitgebreide cateringopties, van verfijnde hapjes tot heerlijke diners.
En waarom niet een extra dimensie toevoegen aan je bijeenkomst? Combineer je activiteit met een yogasessie voor een rustgevend einde, een klimsessie voor een adrenalinekick, of een teambuildingactiviteit om de banden te versterken.

 Neem contact met ons op en ontdek hoe OUIZI jouw volgende evenement tot leven kan brengen!